In de kijker

Grondvest

Vlaanderen neem de kop!
29-9-2020
Vivaldi, alias Avanti, staat in de stijgbeugels en dat vraagt om actie. Omdat covid er de zaken niet makkelijker op maakt hebben wij een sportieve, milieuvriendelijke en tegelijk virusveilige actie bedacht om hiertegen te protesteren. Deze meerderheid heeft het vlaggen! Fietsen van DE PANNE tot OPGRIMBIE op zaterdag 10 en zondag 11 oktober. U fietst toch ook mee?
Vivaldi, alias Avanti, staat in de stijgbeugels en dat vraagt om actie. 
 
Omdat covid er de zaken niet makkelijker op maakt hebben wij een sportieve, milieuvriendelijke en tegelijk virusveilige actie bedacht om hiertegen te protesteren. 
 
Wil u niet tegen wil en dank worden opgezadeld met een Vlaamsvijandige regering van zeven dwergpartijen onder Franstalige dominantie en met het peperdure begrotingsresultaat van dit beleid? Neem dan zeker deel aan deze actie tegen de Vivaldi regering. 
 
Fiets samen met de VVB en onze Flandriens mee tegen Vivaldi. De legendarische uitspraak van CD&V boegbeeld Yves Leterme indachtig gaat de tocht van De Panne naar Opgrimbie! Wij verwachten u allen, op 10 en/of 11 oktober om deel te nemen, voor het geheel of voor een stukje,  aan deze actie waar verschillende VVB-afdelingen actief bij worden betrokken. Of neem een kijkje op het Facebook evenement van de Flandriens. 
Terug naar overzicht