In de kijker

Kalender

Geen Activiteiten

Grondvest

De VVB zendt haar zonen en dochters uit
30-1-2014

De Vlaamse Volksbeweging (VVB) nam vandaag kennis van de keuze van haar voormalig boegbeeld en erevoorzitter Peter De Roover voor de partijpolitiek en meer bepaald voor N-VA.

 
De VVB is al van bij haar oprichting een kweekvijver voor politiek talent en een vijver waaruit de verschillende politieke partijen maar wat graag vissen. Wilfried Martens, in de jaren 1950 de voorganger van Peter De Roover als politiek secretaris, was een van de eersten. Nadien volgden vele andere prominente VVB'ers zoals Peter Logghe (VB), Jan Jambon (N-VA) en Rita De Bont (VB). Met Peter zendt de VVB nu opnieuw een van haar zonen uit.
 
Na 25 mei wordt het legertje VVB-parlementsleden, momenteel al meer dan 75 personen sterk en verspreid over de verschillende parlementen en partijen, allicht weer wat sterker. De VVB wenst Peter alle succes en is er van overtuigd dat hij, zoals hij dat al vele jaren gedreven en vol overtuiging doet, het gedachtegoed van de VVB verder zal blijven uitdragen en zo de Vlaamse onafhankelijkheid dichterbij zal brengen.
 
Bart De Valck (voorzitter VVB)
 
Wart Van Schel (Verantwoordelijke communicatie. GSM 0494 44 59 40)
Terug naar overzicht