In de kijker

Kalender

Geen Activiteiten

Grondvest

Exclusief onafhankelijkheidsbier
18-2-2014

Exclusief onafhankelijkheidsbier te koop

 
In mei 2013 leerden we in Meran (Zuid-Tirol) dat ons Vlaams bier enorm in de smaak viel bij de vele aanwezige volkeren. Dankzij brouwerij Van Steenberge uit Ertvelde konden we er twaalf vaten Gulden Draak Quadruple en Piraat gratis aanbieden. Op zoek naar inkomsten voor onze Europese manifestatie op zondag 30 maart, klopten we terug aan bij deze Vlaamse brouwerij. En niet vruchteloos. Dankzij zaakvoerder Jef Verseele kunnen we 3000 flessen (0,75 l) ICECbier op de markt brengen.
 
Dit hoogwaardig product zal in een speciaal ontworpen fles met uniek etiket worden gebotteld. Een uitzonderlijk (relatie)geschenk dat ongetwijfeld snel een verzamelaarsobject zal worden. We rekenen er op dat niet alleen de talrijke buitenlanders met één of meer flessen naar huis zullen trekken. Dit unieke product zal uiteraard ook in Vlaanderen gretig afnemers vinden. Daarom start onze verkoop al op zondag 16 maart en wel aan de VVB-stand op het Zangfeest.
 
Kom zeker langs. Deze exclusieve fles gaat voor slechts 10 euro de deur uit. Vanaf maandag 17 maart is de fles ook in het VVB-secretariaat te koop.
Terug naar overzicht