In de kijker

Kalender

Geen Activiteiten

Grondvest

Hoe schrijf ik mij digitaal in voor een activiteit?
15-9-2015
Inschrijven voor een activiteit is eenvoudig bij de VVB. Wij helpen alvast een handje.

Het enige wat je nodig hebt, zijn je inloggegevens van de VVB. Die kan u vinden in je POSTVAK IN van je e-postadres bij de laatste nieuwsbrief. Wanneer je die niet vindt kan je een mail sturen naar jonas.naeyaert@vvb.org om ze alsnog te verkrijgen.

Als praktisch voorbeeld gebruiken we in dit eenvoudig stappenplan het komende colloquium over de transfers in Brussel op 3 oktober 2015. (directe link: http://vvb.org/page?orl=1&ssn=&lng=1&pge=191&acy=324)


Om te kunnen hanteren voor elke activiteit zullen we in deze korte instructie de directe link even niet gebruiken maar stap voor stap te werk gaan beginnende vanaf de thuispagina van de webstek (op www.vvb.org dus).

STAP 1: THUISPAGINA
Wanneer je surft naar www.vvb.org, dan krijg je dit scherm:
STAP 2: naar de agenda gaan en een activiteit kiezen

In het midden, bovenaan de pagina zie je een tabblad 'agenda'. Daar klik je op. Vervolgens zie je dit:

 

Je klikt op de gewenste activiteit, in ons voorbeeld is dit het colloquium.

 

STAP 3: INSCHRIJVEN

Wanneer je geklikt hebt op de activiteit komt informatie tevoorschijn m.b.t de desbetreffende activiteit. Helemaal onderaan staat de doorkliklink die je nodig hebt om in te schrijven:

Wanneer je hier op klikt kom je terecht op het scherm waar je je inloggegevens voor nodig hebt. Gebruik de vakjes om je gegevens in te vullen, druk vervolgens op de oranje knop 'INLOGGEN':

Vervolgens kom je op het laatste scherm. Ga even na of je gegevens correct zijn (in de afbeelding is het voorbeeld van Jonas Naeyaert vervat) en klik de gewenste formule rechts aan:

Vervolgens druk je op de oranje knop 'VERDER' en klaar is kees! Je krijgt het volgende bevestigingsscherm te zien en je krijgt een bevestigingsmail met de eventuele factuur.


Tot de volgende activiteit!

Terug naar overzicht