In de kijker

Kalender

Geen Activiteiten

Grondvest

VVB-Actie zorgt voor extra Vlaams accent op N-VA-familiedag
1-6-2015

Op zaterdag 30 mei maakten een tiental VVB'ers hun opwachting aan het domein De Schorre te Boom. De N-VA organiseerde er zijn vooruitgangsfeest en familiedag. De VVB-bus was gevuld met vele dozen vol krasbiljetten om de partijleden aan te moedigen op de nagel van de Vlaamse transfers naar Wallonië te blijven slaan. De N-VA is een regeringspartij en dus best geplaatst om een concrete strategie in de praktijk te brengen die de geldstromen helpt afbouwen.

 
De krasloten nodigden de N-VA-leden uit om toch nog eens goed over de transfers na te denken en - wat die Vlaamse centen betreft - hun partijtoppers diep in de ogen te kijken. Sommige krasbiljetten gaven recht op een mooie prijs en dus was de ganse voormiddag het kraampje naast de VVB-bus druk beklant. Het was ronduit schitterend om vast te stellen dat een laagdrempelige activiteit met duidelijke politieke boodschap meteen helpt om tal van leden te maken of te hernieuwen.

 

Tijdens de ganse duur van de actie moest onze voorzitter Bart De Valck de pers te woord staan. De verslaggeving over de VVB-actie was ruimschoots, een mooie echo kunt u vinden op Terzake. In elk geval was de N-VA zich heel bewust van onze aanwezigheid. Politieke partijen met een duidelijk Vlaams profiel blijven bevoorrechte partners van de VVB. Dat betekent vanzelfsprekend ook dat al die partners af en toe in het eigen hart moeten kijken. Met dat gewetensonderzoek hebben we, in alle vriendschap, de N-VA alvast een handje willen helpen.

Hier kunt u ons in actie zien op VTM.

Terug naar overzicht